A borászat borstílusai

Könnyű vörösborok
Könnyű fehérborok
Testes vörösborok
Érlelt fehérborok
Rozék/Sillerek

Werner Pince

A Werner Pince az M6-os autópályáról nagyon könnyen megközelíthető. Borkostolók, rendezvények, állófogadások szervezésével és bor eladással foglalkozunk.

Az 1900-as években tette le először a Werner család a borászat „alappilléreit”, hiszen a családnak ekkor főfoglalkozásává válhatott a borászkodás. Több generációt átkarolva szállt apáról fiúra, így őrizve a mai napig a hagyományok tradicionális megőrzését, ápolását e kellemes nedű készítésével és fogyasztásával.

A festői környezetben lévő családi borospince és a hozzá tartozó épület a szekszárdi borvidék déli részén közel 1000 hektáros bátaszéki szőlő területen kapott otthont, melyből rendkívüli látványként a Sárköz tárul elénk.

2005-ben került a Werner pincészet felújításra, ekkor új pincével bővült. 2022-ben egy újabb beruházás keretében egy új üzem, valamint egy 40 főt befogadó kóstolótér került kialakításra. Napjainkra korszerű modern technológiával felszerelt pincészetből kikerülő borok a világban bárhol megállják a helyüket, hiszen eddigi megméretetések során a Werner pincészet borai közül több fajta ARANY minősítést kapott.

Terület Terület
5 ha
Palackszám Éves palackszám
10000
Típus Borászat típusa
Family borászat
Információ ikon
Értékelés Értékelés
5 / 5
Becsekkolt borkedvelők Becsekkolt borkedvelők
2
Információ ikon

Elérhetőségek

Szekszárdi borvidék

Cím Cím

7140 Bátaszék Kövesd 0189/24

Lássuk a térképen »
Cím Nyitvatartás

Hétfő-Szombat 9:00-17:00

Email Közösségi média
Info

A baráti, családi vagy akár csoportos (40 főig) összejövetelekre is lehetőséget nyújtó pincészetnél a borkóstolás előtt vagy után igény szerint hideg vagy meleg vacsorával kényeztetheti vendégeit.
Az ételek minden esetben előzetes egyeztetések alapján kerülnek a terítékre.

Kóstolható borstílusok

Könnyű vörösborok
Könnyű fehérborok
Testes vörösborok
Érlelt fehérborok
Rozék/Sillerek