Kóstolható borstílusok

Könnyű fehérborok
Érlelt fehérborok
Pezsgők/Habzóborok
Könnyű vörösborok
Terroir borok

Extra információk

Method Etyek

A Method két Békés vármegyei srác közös története, akik elhatározták, hogy elhozzák az élményközpontú vendéglátást az etyeki Öreghegyre: 

Szijjártó Előd helyi borász a legnemesebb alkotásait, Susán Bertram tulajdonos pedig a mindig vendégcentrikus magatartást és fantasztikus pizzákat hozott közös tető alá az Etyek-Budai borvidék lenyűgöző panorámával bíró dűlői között, a 79. Présház újragondolt épületében.

A Method vendéglátói hisznek abban, hogy az embereknek jár a jóság a gasztronómiában is, és ezt a jóságot a minőségi és prémium alapanyagok, valamint a termelők, vendéglátók személyes hozzáadott értéke biztosítja. A hagyományos nápolyi pizza receptúrákat tiszteletben tartva és a magyar termelők lehető legjobb szezonális alapanyagait is felhasználva készülnek el az ételek a Method konyhájában - többek között helyben sütött pizzák, ínyenceknek szóló sajt- és húsválogatások kerülnek a tányérokra.

A ropogós pizzák mellé a Szijjártó Előd Borászat borainak apró kortyokban való elfogyasztása erősen javallott - a borász alkotásainak minden kortya tükrözi azt az elhivatottságot és szeretetet, amit minden nap érez az etyeki szőlő és borok iránt. A borok mellett természetesen limonádék, koktélok, sörök, pálinkák és más közkedvelt italok is megtalálhatóak az itallapon.

BefogadóképességBefogadóképesség
30 fő
BorválasztékBorválaszték
7-féle
TípusHelyszín típusa
Rendezvényszervező

Elérhetőségek

Etyek-Budai borvidék

CímCím

2091 Etyek, Báthori dűlő, Présházak 79.

Lássuk a térképen »
CímNyitvatartás

Péntek 18:00-23:00 
Szombat-Vasárnap 12:00-23:00
Hétfő-Csütörtök zárva

EmailKözösségi média

Kóstolható borstílusok

Könnyű fehérborok
Érlelt fehérborok
Pezsgők/Habzóborok
Könnyű vörösborok
Terroir borok

Extra információk