A borászat borstílusai

Rozék/Sillerek
Érlelt fehérborok
Testes vörösborok
Édes borok
Könnyű fehérborok
Pezsgők/Habzóborok

Anonym Pince

A bor volt először, vagy a szőlő, ami rabul ejtett minket? A lényeg mindig Etyek, ami borainknak vibráló zamatot ad, és elegáns gyümölcsösséggel kápráztat el - újra meg újra. 2006-os első évjáratunkban olaszországi tapasztalatainkat felhasználva rögtön pezsgőkészítésbe kezdtünk. Nagy sikere volt, sok szép pillanatot szerzett családunknak és barátainknak. 2008-ban készítettünk először csendes bort pinot noirból, chardonnayból és sauvignon blancból. Innen már nem volt megállás: egymást követték az évjáratok, és hamarosan azon találtuk magunkat, hogy több, mint 3 hektár saját szőlőültetvényről szüretelünk. Etyek hűs klímája és talajadottságai alkalmasak, hogy kiváló pezsgőket készítsünk és borainkban a gyümölcsösség kellő eleganciával párosuljon. Törekszünk arra, hogy a fajták és a termőhely adta lehetőségeket kiaknázva saját elképzeléseink köszönjenek vissza borainkban.

TerületTerület
4.5 ha
PalackszámÉves palackszám
25000
TípusBorászat típusa
Family borászat
Becsekkolt borkedvelőkBecsekkolt borkedvelők
1
YouTubeBorászat videó

Elérhetőségek

Etyek-Budai borvidék

CímCím

2091 Etyek, Magyar utca 12.

Lássuk a térképen »
CímNyitvatartás

Péntek: 8:00-16:00
Szombat: 15:00-18:00
 

EmailKözösségi média
Info

Hétköznapokon telefonos bejelentkezés alapján látogatható. 

Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges e-mailben. 

Kóstolható borstílusok

Rozék/Sillerek
Érlelt fehérborok
Testes vörösborok
Édes borok
Könnyű fehérborok
Pezsgők/Habzóborok