A bor volt először, vagy a szőlő, ami rabul ejtett minket? A lényeg mindig Etyek, ami borainknak vibráló zamatot ad, és elegáns gyümölcsösséggel kápráztat el - újra meg újra. 2006-os első évjáratunkban olaszországi tapasztalatainkat felhasználva rögtön pezsgőkészítésbe kezdtünk. Nagy sikere volt, sok szép pillanatot szerzett családunknak és barátainknak. 2008-ban készítettünk először csendes bort pinot noirból, chardonnayból és sauvignon blancból. Innen már nem volt megállás: egymást követték az évjáratok, és hamarosan azon találtuk magunkat, hogy több, mint 3 hektár saját szőlőültetvényről szüretelünk. Etyek hűs klímája és talajadottságai alkalmasak, hogy kiváló pezsgőket készítsünk és borainkban a gyümölcsösség kellő eleganciával párosuljon. Törekszünk arra, hogy a fajták és a termőhely adta lehetőségeket kiaknázva saját elképzeléseink köszönjenek vissza borainkban.
Elérhetőségek
Etyek-Budai borvidék
Etyek, Magyar utca 12. 2091
Lássuk a térképen »Péntek: 8:00-16:00
Szombat: 15:00-18:00
Hétköznapokon telefonos bejelentkezés alapján látogatható.
Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges e-mailben.