A borászat borstílusai

Rozék/Sillerek
Könnyű vörösborok
Érlelt fehérborok
Könnyű fehérborok
Pezsgők/Habzóborok
Terroir borok

Haraszthy Pincészet

“A tradíció új ízei” – ez pincészetünk mottója, és ennek fényében álmodta meg az építész az etyeki Öreghegy lankáira a Haraszthy Pincészet épületegyüttesét.

Borászatunk tökéletes hely a bor és gasztronómia kedvelőinek. A borászatot 1996-ban az argentin származású, de Kaliforniában és Magyarországon is otthon levő Carlos Coelho alapította Etyeken, az Öreghegyen. A névadó Haraszthy Ágoston, a kaliforniai szőlőkultúra atyja, aki példát állított azzal, hogy a tradicionális értékeket sikeresen ötvözte a modern szemlélettel. Az elmúlt két évtized során, ezt az értékrendet szem előtt tartva készítjük karakteres borainkat az Etyek-Budai borvidéken a borász, Pázmányi Dániel vezetésével. A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkal többről: kikapcsolódásról, változatos programokról, feledhetetlen élményekről. A Haraszthy Pincészet üzemeltetésébe tartozó étterem kiválóan tükrözi a tulajdonos multikulturális szellemiségét. A Matador étterem egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva a brazil-portugál Corporate Chef, André Bicalho és a Matador séfje, Diego Bautista vezetésével készítjük maradandó élményt jelentő ételeinket.

TerületTerület
143 ha
PalackszámÉves palackszám
300000
TípusBorászat típusa
Fancy borászat
Becsekkolt borkedvelőkBecsekkolt borkedvelők
1
YouTubeBorászat videó

Elérhetőségek

Etyek-Budai borvidék

CímCím

2091 Etyek, Öreghegy 3108 hrsz.

Lássuk a térképen »
CímNyitvatartás

Borászat

Hétfő-Csütörtök: 10:00-16:00

Étterem

Péntek-Vasárnap: 12:00 - 21:30

EmailKözösségi média

Kóstolható borstílusok

Rozék/Sillerek
Könnyű vörösborok
Érlelt fehérborok
Könnyű fehérborok
Pezsgők/Habzóborok
Terroir borok