A borászat borstílusai

Könnyű vörösborok
Rozék/Sillerek
Testes vörösborok
Könnyű fehérborok
Pezsgők/Habzóborok

Matos Pince

A Hajósi Pincefalu egyik kicsiny présháza a Matos Pince.

Jelenleg kicsivel több mint fél hektár területen gazdálkodunk. Azt valljuk, hogy a minőségi bor alapja, az egészséges, érett szőlő, valamint, hogy minden a tőkénél kezdődik, így a metszéstől egészen a szüretig lelkiismeretesen gondozzuk ültetvényeinket.

Fajtáink: Irsai Olivér, Olaszrizling, Zweigelt, Cabernet Franc és Cabernet Sauvignon.

Borainkat a hagyományos és modern szemléletet ötvözve készítjük. Saját, kézzel szüretelt szőlőből, spontán erjedéssel, tartályokban érlelve tároljuk egészen a palackozásig. Célunk, hogy természetes borokat készíthessünk a lehető legkevesebb beavatkozással.

TerületTerület
0.5 ha
PalackszámÉves palackszám
2500
TípusBorászat típusa
Indie borászat

Elérhetőségek

Hajós-Bajai borvidék

CímCím

6344 Hajós, Csárda sor 21. (7342 hrsz.)

Lássuk a térképen »
EmailKözösségi média
Info

Borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, e-mailben, Facebookon vagy Instagramon keresztül. 

Kóstolható borstílusok

Könnyű vörösborok
Rozék/Sillerek
Testes vörösborok
Könnyű fehérborok
Pezsgők/Habzóborok