Kóstolható borstílusok

Édes borok
Könnyű vörösborok
Könnyű fehérborok
Érlelt fehérborok
Rozék/Sillerek
Testes vörösborok
Terroir borok
Pezsgők/Habzóborok

Extra információk

In Vino Lidia

Füle Lídia MsC, MBA, 15+ éve dolgozik a multinacionális üzleti szférában, pénzügy és számvitel területen. 2014 óta a borok szerelmese, WSET közép, IWS felső, a www.vinoport.hu és a www.boraszportál.hu bloggere, a www.borkollegium.hu önkéntese, a budafoki Soós István Borászati Szakiskola végzett hallgatója. 

Az “In Vino Lidia” koncepciója (www.invinolidia.hu) egyszerű: nem csak a gyomor, hanem az elme is munkára van fogva. A szervezett esteken ábrák, térképek, parafadugók, hordóchips, paratölgy kéreg segítségével játékosan tanulnak a vendégek. A résztvevők többnyire azok, akiknek ideje, kedve, motivációja nincs, hogy iskolapadba üljön a borokról tanulni, de érdeklődő, hogy mélyebben megértse, hogy mi van a poharában. Az emberi agy nem abszolút elven működik, ezért legtöbbször két bort párban állítva hasonlítunk, s eközben érkezik a paratölgy kérge, szaglászhatod a hordó tannin port, vagy futtatjuk az élesztőt. Nagyon jó érzés, ha másnap felhív a "tanítvány", hogy épp egy hipermarket polcai előtt áll, és már érti, hogy mi az, hogy “édes szamorodni” vagy, hogy mi a különbség az olasz DOC és a francia BdB között. A programok éppúgy szolgálják a nyilvános nagyérdeműt, mint a zártkörű családi születésnapokat, szilveszteri programokat, vagy számos cég részére hivatalos csapatépítő eseményként is funkcionál.

Az In Vino Lidia co-brand-je a "Wine & Soul - Rólad szól!" programsorozat, ahol az üdvözlő italunkat Lídia, az esemény házigazdája, kreatív sommelier szolgálja fel és vezeti be a résztvevőket a pezsgő-, és borkészítés rejtelmeibe. A buborékos italunk kortyolgatása közben az este a borászati gyorstalpalóból egy léleksimogató csoportos beszélgetésben folytatódik Dorozsmai Laci life coach vezetésével. A "Wine & Soul - Rólad szól!" a bor és lélek kombinációja egy innovatív program, ami forradalmi újdonság a kreatív szórakoztatás és az önismeret terén.

BefogadóképességBefogadóképesség
6 fő
BorválasztékBorválaszték
30-féle
TípusHelyszín típusa
Rendezvényszervező
Becsekkolt borkedvelőkBecsekkolt borkedvelők
1
YouTubeBorászat videó

Elérhetőségek

Kóstolható borstílusok

Édes borok
Könnyű vörösborok
Könnyű fehérborok
Érlelt fehérborok
Rozék/Sillerek
Testes vörösborok
Terroir borok
Pezsgők/Habzóborok

Extra információk